Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Τάρτα μπράουνι με κάστανα-Brownie Tart with chestnuts




Υλικά:
1 δόση ζύμης για τάρτα( http://polyskitchen.blogspot.nl/2014/11/basic-sunday-pie-crust.html )
120 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
1/2 κούπα βούτυρο
3 αυγά
1 1/2 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπα αλεύρι
1 κου.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κούπα ψιλοκομμένα ψημένα κάστανα
λίγη ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Τοποθετούμε τη ζύμη για τάρτα σε μια ταρτιέρα και την αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι τοποθετούμε την κουβερτούρα και το βούτυρο και λιώνουμε σε θερμοκρασάα ή σε μπεν μαρί. Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς και εν τω μεταξύ ετοιμάζουμε τα κάστανα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στη μέγιστη θερμοκρασία. Με ένα μαχαίρι χαράζουμε ένα Χ σε κάθε μεριά του κάστανου,τα τοποθετούμε στον φούρνο και ψήνουμε για 25 λεπτά.Τα καθαρίζουμε όσο είναι ζεστά.Σε ένα μπολ τοποθετούμε το μείγμα της κουβερτούρας και τα αυγά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.Ρίχνουμε και όλα τα άλλα υλικά,ανακατεύουμε και τοποθετούμε το μείγμα μέσα στην ταρτιέρα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 °C για 55 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς,πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.




Ingredients:
1 pie crust (link)
120 g chocolate
1/2 cup of butter
3 eggs
1 1/2 cups of sugar
1/2 cup of flour
1 tsp vanilla extract
1 cup of chopped roasted chestnuts
some icing sugar

Process:

Place the pie crust in a tart pan and set aside. In a small saucepan, place the chocolate and butter and melt over low heat or in a bain marie. Cool completely and meanwhile prepare the chestnuts. Preheat the oven to the maximum temperature. With a knife make an X on each side of the chestnuts, place them in the oven and bake for 25 minutes.Peel them while they are still warm.In a bowl place the chocolate and butter mixturewith the eggs and stir with a wisk.Add everything else, stir and place the mixture into the tart pan. Bake in a preheated oven at 170 ° C for 55 minutes. Allow to cool completely, sprinkle with some icing sugar and serve.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου