Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Red pepper breadsticks-Kριτσίνια με κόκκινη πιπεριά






Ingredients:


500 gr all purpose flour
1 teaspoon baking powder
200 gr olive oil
100 gr red pepper
1 pinch of salt

Direction: 

Put all the ingredients in the bowl of a mixer fitted with a dough hook attachment and knead at low until  all ingredients has been incorporated and then turn the mixer to high and knead for another 7 minutes. Transfer the dough to a bowl, cover with plastic wrap and leave for 10 minutes. Preheat the oven to 180 ° C. Shape breadsticks with your hands in the desired size and place them on a baking tray with greaseproof paper. Bake for 15-25 minutes depending on the size of the breadstick. Let the them cool completely before you transfer.

 * If you do not have mixer knead by hand for 10 minutes.

Υλικά:

500 γρ αλεύρι
1 κουταλιά του γλυκού baking powder
200 γρ ελαιόλαδο
100 γρ κόκκινη πιπεριά
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και με τον γάντζο ζυμώνουμε αρχικά σε χαμηλή ταχύτητα.Όταν ενσωματωθούν όλα τα υλικά δυναμώνουμε και ζυμώνουμε για άλλα 7 λεπτά. Μεταφέρουμε τη ζύμη σε ένα μπολ, καλύπτουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε για 10 λεπτά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Πλάθουμε τα κριτσίνια στο επιθυμητό μέγεθος και τοποθετούμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε για 15-25 λεπτά ανάλογα το μέγεθος. Αφήνουμε τα κριτσίνια τα κρυώσουν εντελώς προτού τα μεταφέρουμε.

* Σε περίπτωση που δεν έχουμε  μίξερ ζυμώνουμε στο χέρι για 10 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου