Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Oatmeal cookies-Μπισκότα βρώμης



Ingredients:
226 g butter at room temperature
1 cup white sugar
3/4 cup brown sugar
2 eggs
1 teaspoon vanilla extract
3 cups oats
Flour 2 cups all-purpose
1 teaspoon baking soda
1/2 teaspoon salt
1 1/2 teaspoon cinnamon
3/4 cup raisins

execution:

Preheat the oven to 180 ° C. In a large bowl, place the butter and both sugars and beat with a mixer until fluffy. Put the  eggs one at a time and beat until they are incoprorated.Then put the vanilla extract, the baking soda,the salt and cinnamon. Add the flour and beat at low speed at first, until incorporated. Finally add the oats and raisins. With a help from a spoon arrange the cookies on a baking sheet 1 cm apart because they will spread. Bake for 8-10 minutes.




Υλικά:
226 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα λευκή ζάχαρη
3/4 της κούπας καστανή ζάχαρη
2 αυγά
1 κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
3 κούπες βρώμη
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα
1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι
1 1/2 κουταλιά του γλυκού κανέλα
3/4 της κούπας σταφίδες

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C.Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε το βούτυρο και τα δύο είδη ζάχαρης και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Τοποθετούμε και τα αυγά ένα-ένα και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθούν.Ρύχνουμε τη βανίλια, τη σόδα, το αλάτι και τη κανέλα και χτυπάμε. Ρίχνουμε το αλεύρι και χτυπάμε, σε χαμηλή ταχύτητα αρχικά, μέχρι να ενσωματωθεί. Τέλος ρίχνουμε τη βρώμη και τις σταφίδες.
Με ένα κουτάλι τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα τα μπισκότα το ένα μακριά από το άλλο γιατί απλώνουν αρκετά. Ψήνουμε για 8-10 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου