Homemade BBQ sauce
Ingredients:
some olive oil
1 medium onion
800 gr of chopped tomatoes
1 cup of water
1 tbsp mustard
1 cup of molasses
1/2 cup of red wine vinegar
2 tsp of salt
Process
In a large pot heat up the olive oil.Put the onion and cook for 6-8 minutes.Add the tomato and the water and stir. Add all the other ingredients,stir with a wooden spoon and let it boil. When it starts to boil lower the heat and let it simmer for 50 minutes or until it has a thick consistency
Σάλτσα BBQ
Συστατικά:
λίγο ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι
800 γρ ψιλοκομμένες ντομάτες
1 φλιτζάνι νερό
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 φλιτζάνι πετιμέζι
1/2 φλιτζάνι ξίδι από κόκκινο κρασί
2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα αφήνουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί.Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε για 6-8 λεπτά.Προσθέτουμε την ντομάτα και το νερό και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα συστατικά, ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Όταν αρχίσει να βράζει χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 50 λεπτά ή μέχρι να είναι η σάλτσα παχύρρευστη.
Ingredients:
some olive oil
1 medium onion
800 gr of chopped tomatoes
1 cup of water
1 tbsp mustard
1 cup of molasses
1/2 cup of red wine vinegar
2 tsp of salt
Process
In a large pot heat up the olive oil.Put the onion and cook for 6-8 minutes.Add the tomato and the water and stir. Add all the other ingredients,stir with a wooden spoon and let it boil. When it starts to boil lower the heat and let it simmer for 50 minutes or until it has a thick consistency
Σάλτσα BBQ
Συστατικά:
λίγο ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι
800 γρ ψιλοκομμένες ντομάτες
1 φλιτζάνι νερό
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 φλιτζάνι πετιμέζι
1/2 φλιτζάνι ξίδι από κόκκινο κρασί
2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα αφήνουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί.Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε για 6-8 λεπτά.Προσθέτουμε την ντομάτα και το νερό και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα συστατικά, ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Όταν αρχίσει να βράζει χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 50 λεπτά ή μέχρι να είναι η σάλτσα παχύρρευστη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου