Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Pizza Frittata



Υλικά για 2 μερίδες
Για την frittata:
λάδι
4 αυγά
1/4 της κούπας γάλα
αλάτι πιπέρι
Για την πίτσα:
1/4 της κούπας σάλτσα ντομάτας(προαιρετικό)
150 γρ κίτρινο τυρί
υλικά της επιλογής μας για την πίτσα(γαλοπούλα,μανιτάρια,πιπεριές μελιτζάνες,φέτα κλπ)

Εκτέλεση

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι (χωρίς πλαστικό χερούλι) τοποθετούμε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το βάζουμε στην φωτιά να ζεσταθεί. Εν τω μεταξύ προθερμαίνουμε και τον φούρνο στους 180° C. Σε ένα μπολ τοποθετούμε τα αυγά,το γάλα,το αλάτι και το πιπέρι. Όταν το λάδι κάψει καλά τοποθετούμε τα αυγά,σκεπάζουμε με ένα καπάκι και αφήνουμε να ψηθούν για 5 λεπτά. Αφαιρούμε το καπάκι,σβήνουμε το μάτι,τοποθετούμε την σάλτσα αν θέλουμε,τα υλικά της επιλογής μας,το τυρί και προσθέτουμε το τηγάνι στον φούρνο και ψήνουμε για 15 λεπτά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου