Υλικά για 4 τάκος:
200γρ στήθος κοτόπουλου
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
1 κουταλιά της σούπας βασιλικό
ελαιόλαδο
100 γρ γιαούρτι
1 κούπα τριμμένο άσπρο λάχανο,κόκκινο λάχανο και καρότο
αλάτι-πιπέρι
4 πίτες για τάκος
1 λεμόνι
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε το κοτόπουλο σε ένα ταψάκι, πασπαλίζουμε με την πάπρικα,τον βασιλικό,το αλάτι ,το πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε και ψήνουμε το κοτόπουλο σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ψηθεί εντελώς. Αφαιρούμε από τον φούρνο και αφού κρυώσει λίγο κομματιάζουμε το κοτόπουλο με την βοήθεια δύο πιρουνιών. Παίρνουμε τις πίτες για τάκος και αλείφουμε με λίγο γιαούρτι, έπειτα τοποθετούμε τα λάχανα και το καρότο και στο τέλος λίγο κοτόπουλο. Σερβίρουμε αμέσως με λίγο λεμόνι και πασπαλίζοντας με βασιλικό.
Ingredients for 4 tacos:
200gr chicken breast
1 tablespoon of paprika
1 tablespoon of basil
olive oil
100 g of yoghurt
1 cup grated White cabbage, red cabbage and carrot
salt-pepper
4 tacos shells
1 lemon
Execution:
Place the chicken in a pan, sprinkle with some paprika, some basil, salt, pepper and some olive oil. Mix and bake the chicken in a preheated oven until cooked completely. Remove from the oven and it's slightly cool shred the chicken with two forks. Spread some yogurt in the tacos shells, then add the cabbage and carrot and finish with the chicken . Serve immediately with a some lemon juice and sprinkle over some basil.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου