Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Σπιτική λεμονάδα



Υλικά :

3 κούπες ζάχαρη
1 κούπα βραστό νερό
3 κούπα χυμό λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας ξύσμα λεμονιού

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη ζάχαρη, το βραστό νερό και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.Το αφήνουμε να κρυώσει και το μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπουκάλι.Προσθέτουμε και το χυμό λεμονιού μαζί με το ξύσμα και ανακατεύουμε. Διατηρούμε στο ψυγείο για μια εβδομάδα. Για μία μερίδα λεμονάδας τοποθετούμε 1/2 κούπα από το σιρόπι λεμονάδας και 3/4 της κούπας νερό ή σόδα.Σερβίρουμε με δυόσμο ή δενδρολίβανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου