Yλικά:
2 μεγάλα κόκκινα μήλα
2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Εκτέλεση:
Προθερμαίνoυμε το φούρνο στους 100 °C.
Σε ένα μεγάλο ταψί τοποθετούμε μια λαδόκολλα.
Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε την κανέλα,το μοσχοκάρυδο,τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
Με ένα μαντολίνο ή ένα μαχαίρι κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες.
Τοποθετούμε τις φέτες των μήλων στη λαδόκολλα,πασπαλίζουμε με το μείγμα των μπαχαρικών,γυρίζουμε τα μήλα και επαναλαμβάνουμε.
Ψήνουμε για 1 1/2 με 2 ώρες, ή μέχρι τα μήλα είναι στεγνά και τραγανά. Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου