Υλικά για δύο άτομα:
4 μεγάλα μήλα
χυμό απο 2 μεγάλα πορτοκάλια
1/2 κούπα νερό
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας κανέλα
1 κουταλιά του γλυκού τζίντζερ
1/2 κουταλιά του γλυκού γαρίφαλο
1/2 κουταλιά του γλυκού φρεσκοκομμένο μοσχοκάρυδο
λίγο γιαούρτι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός απο το γιαούρτι και την τοποθετούμε στο μάτι σε δυνατή φωτιά. Όταν το μείγμα πάρει βράση χαμηλώνουμε το μάτι σε μέτρια φωτιά και σιγοβράζουμε για 15 περίπου λεπτά ή μέχρι τα μήλα να έχουν μαλακώσει. Σερβίρουμε χλιαρό με λίγο γιαούρτι.
Ingredients for two servings:
4 large apples
the juice of 2 large oranges
1/2 cup of water
1 tablespoon of honey
1 tablespoon of cinnamon
1 teaspoon of ginger
1/2 teaspoon of cloves
1/2 teaspoon of nutmeg
some yogurt
Process:
In a saucepan, add all the ingredients except the yogurt and let it come to a boil.Reduce the heat to medium and simmer for about 15 minutes or until the apples are soft. Serve warm with a some yogurt.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου