Υλικά :
1 1/2 λίτρο βραστό νερό
4 κουταλιές της σούπας χαμομήλι
1/3 της κούπας μέλι
χυμός και ξύσμα από 1 μικρό λεμόνι
δυόσμο για την διακόσμηση
πάγο
Εκτέλεση:
Σε μια κανάτα τοποθετούμε το νερό και το χαμομήλι, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για 5 λεπτά. Σουρώνουμε το χαμομήλι σε μια καθαρή κανάτα και όσο είναι ακόμα το χαμομήλι ζεστό τοποθετούμε το μέλι,το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού. Το αφήνουμε να κρυώσει και μετά το τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν σερβίρουμε. Γεμίζουμε ποτήρια με πάγο και σερβίρουμε το χαμομήλι. Διακοσμούμε με ροδέλες λεμονιού και δυόσμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου