Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Σορμπέ ροδάκινο



Υλικά:

6 ροδάκινα μεσαίου μεγέθους
3/4 της κούπας ζάχαρης
1/2 κούπα νερό
2 κουταλιές του γλυκού χυμό λεμόνι

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα ροδάκινα. Τα τοποθετούμε σε ένα πολυμπαγκ και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες. Έπειτα τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και αλέθουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Τοποθετούμε το σορπέ σε ένα δοχείο και μετά στην κατάψυξη. Μετά από 1 ώρα το σορπέ είναι έτοιμο να το σερβίρουμε. Διακοσμούμε με λίγο δυόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου