Υλικά για 30 μπισκότα:
200 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
250 γρ ζάχαρη
2 αυγά
120 γρ γάλα
500 γρ αλεύρι
2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
2 κουταλιές του γλυκού μαγειρική σόδα
270 γρ μήλο καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
120 γρ καρύδια
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ τοποθετούμε το βούτυρο με την ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να γίνουν αφράτα. Τοποθετούμε και τα αυγά με το γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε την κανέλα με την σόδα και έπειτα το αλεύρι σταδιακά χτυπόντας σε χαμηλή ταχύτητα. Τέλος ρίχνουμε τα μήλα με τα καρύδια και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα εως ότου ενσωματωθούν. Με την βοήθεια δύο κουταλιών τοποθετούμε τα μπισκότα σε ένα ταψί με λαδόκολλα,το ένα μακριά απο το άλλο γιατί θα φουσκώσουν, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C για 12 λεπτά. Τα αφαιρούμε απο τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς προτού τα μεταφέρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου